Arrenca una nova edició del Programa d’Excel·lència Acadèmica

24/09/17
Comparteix aquesta informació

Dijous 21 de setembre passat, es va iniciar una nova edició del Programa d’Excel·lència Acadèmica que des de fa uns quants cursos organitza la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials per als estudiants amb més bon expedient acadèmic. L’objectiu és acostar l’àmbit de l’empresa als universitaris. 

Arrenca una nova edició del Programa d’Excel·lència Acadèmica

El Programa es desenvolupa cada curs acadèmic en dos mòduls distribuïts en els dos semestres del curs. Cada mòdul té cinc sessions que estan dedicades a diferents àrees de la gestió dels negocis, en les quals participen directius convidats. L’activitat acaba cada semestre amb una consulting competition, per la qual els estudiants han de formar un “grup de consultoria” i donar resposta a reptes empresarials concrets.

L’edició d’enguany incorpora novetats com la participació de dotze alumnes amb el millor expedient acadèmic d’altres graus (Dret, Comunicació, Periodisme i Arquitectura), el redisseny de la Consulting Competition, o la possibilitat que alguns equips participin al Global Management Challenge, i competeixin amb universitats de trenta països.