Novena edició del Postgrau en Matrimoni i Educació Familiar (MEF)

15/08/13
Comparteix aquesta informació

El Postgrau en Matrimoni i Educació Familiar (MEF) té com a objectiu oferir una sòlida base antropològica sobre la qual sigui possible construir una cultura de la vida en la política, l'educació i la família. En l'actualitat són 432 alumnes del MEF i 94 de l'e-MEF, procedents de 22 països, els que s'han beneficiat d'aquests cursos.

Novena edició del Postgrau en Matrimoni i Educació Familiar (MEF)

La modalitat on-line proporciona una gran flexibilitat als alumnes, que poden seguir el curs amb facilitat gràcies a l’enfocament pràctic amb què es tracten els temes. El postgrau combina la investigació científica amb els aspectes més pràctics de l’educació familiar, alhora que respecta la dedicació personal i els interessos de cada alumne.

Amb aquest curs, l’Institut d'Estudis Superiors de la Família (IESF) ofereix un estudi integral de la realitat familiar, amb una metodologia adequada a pares i professionals que treballen en l'educació o l’orientació familiar.

En acabar, els alumnes assoleixen un coneixement tant teòric com pràctic de la dimensió familiar de la persona, així com nocions de pedagogia i educació familiar.

El postgrau, que tindrà lloc d’octubre a juny, s’adreça a professors i moderadors de programes d’orientació familiar, a llicenciats interessats en temes d’antropologia, educació i família, a professionals de la docència: professors, tutors, etc., a professionals en mediació i assessorament familiar, i a pares i mares.