L’alumni Núria Francisco presenta el seu primer documental a UIC Barcelona

31/10/17
Comparteix aquesta informació

Núria Francisco, alumni de Comunicació Audiovisual de la promoció 2012, va presentar dijous passat el seu primer documental, David, la història de David, un noi que supera un càncer.

A l’acte, a més de familiars, companys de Núria Francisco i l’equip de producció del documental, hi van assistir representants de la Facultat de Ciències de la Comunicació i alumnes. Així, el degà, Alfonso Méndiz, es va mostrar molt il·lusionat de veure els resultats dels que han passat per la nostra facultat. “Per a mi –va dir– cada un dels èxits dels meus alumnes és un regal. El nostre somni també és que cada un dels alumnes pugui veure assolits els seus somnis i ens els pugui mostrar”.

En aquest sentit, Méndiz va animar els alumnes presents a l’acte amb aquestes paraules: “Expliqueu històries que valguin la pena, que despertin emocions autèntiques. Aquest documental ho fa i voldria que servís com a estímul perquè altres alumnes s’animin a fer treballs així”.

El documental, de prop de mitja hora de durada, mostra, a través d’una entrevista al protagonista i de la representació fictícia dels fets de la seva vida, que ell va explicant, la història de David, a qui van diagnosticar un càncer i el va superar, a més d’una depressió posterior.

Després, Francisco va agrair als assistents la seva presència al que, per ella, era un gran dia i es va referir a la història del documental, que realment la va impactar. Una mica en línia amb un dels missatges principals que es dedueix d’una de les coses que diu el protagonista: “M’agrada pensar que els metges et curen, però les infermeres et donen vida”.