La Dra. Núria Vallcorba, el Dr. Xavier Corbella i la Dra. Montserrat Domènech guardonats en la 15a edició dels Premis a l’Excel·lència Professional

14/12/18
Comparteix aquesta informació

Els professors de la Facultat d’Odontologia i de la Facultat de Medicina i de Ciències de la Salut han vist reconeguda la seva trajectòria professional amb els guardons que entrega el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

El 3 de desembre va tenir lloc la 15a edició dels Premis a l’Excel·lència Professional que organitza el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Aquest any, 51 metges i quatre equips assistencials van rebre el reconeixement a la seva trajectòria basada en els valors que defineixen la professió: el compromís, l’honestedat, la integritat i l’excel·lència. 
 
Els premiats van ser proposats pels mateixos companys, que reconeixen d’aquesta manera l’excel·lència i qualitat de la seva activitat professional, així com el lideratge i gran treball en equip dels grups assistencials guardonats. Els premis es donen en diferents categories: Atenció hospitalària; Atenció primària; Altres àmbits assistencials; Recerca biomèdica; Educació mèdica i Humanitats, cooperació i gestió; i Equips assistencials. 
 
Aquest any, tres professors de UIC Barcelona han rebut la prestigiosa distinció: el Dr. Xavier Corbella, vicedegà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut i director de la Càtedra Hestia de UIC Barcelona, dins de la categoria d’Atenció hospitalària; la Dra. Núria Vallcorba, professora de la Facultat d’Odontologia, en la categoria d’Altres àmbits assistencials; i la Dra. Montserrat Domènech, professora de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, que ha recollit un dels premis en la categoria d’Equip assistencial com a cap del Servei d'Oncologia Fundació Althaia.