Obert el termini per participar en l’‘International Festival of Creative Representations of the End of Life’, organitzat per la Càtedra WeCare

23/06/17
Comparteix aquesta informació

La Càtedra WeCare posa en marxa el “WeCare Festival: Living to the End” amb la voluntat de promoure representacions creatives amb el final de la vida com a tema principal. Atès que aquesta etapa del cicle vital s’acostuma a associar amb patiment, la Càtedra WeCare vol mostrar que la vida també pot estar plena de sentit en totes les circumstàncies i fins al final.

Obert el termini per participar en l’‘International Festival of Creative Representations of the End of Life’, organitzat per la Càtedra WeCare

Per aquest motiu, totes aquelles persones que vulguin donar veu a pacients, familiars i professionals de la salut que conviuen amb aquesta situació poden presentar la seva proposta fins al mes de desembre de 2017. El festival té tres categories: curtmetratge, retrat i relat curt. Les obres guanyadores es donaran a conèixer el març de 2018.

En el marc del festival també tindran lloc taules rodones en les quals participaran professionals de diferents disciplines experts en la temàtica. L’objectiu és informar, donar visibilitat i generar debat sobre el final de la vida, així com aportar noves perspectives per veure i entendre la malaltia i l’envelliment i reflexionar-hi. Es pot trobar més informació en aquest enllaç.

La Càtedra WeCare: Atenció al Final de la Vida és fruit del conveni de col·laboració signat entre la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), Àltima i l’Institut Català d’Oncologia (ICO). Els projectes en què treballa l’equip de la Càtedra tenen com a objectiu principal desenvolupar coneixement en l’atenció al final de la vida, alhora que volen provocar un impacte clínic i social a mitjà i llarg termini. La Càtedra WeCare té la voluntat de convertir-se en un model de referència internacional d’excel·lència en la generació de coneixement sobre les necessitats i l’atenció de les persones amb malalties avançades al final de la vida i les seves famílies.