El Dr. Federico Hernández Alfaro, reconegut en els Top Doctors Awards 2019

22/11/19
Comparteix aquesta informació

Els guardons, atorgats pel portal mèdic de referència de la medicina privada a escala internacional, reconeixen els 50 metges més valorats de la sanitat privada a Espanya

El Dr. Federico Hernández Alfaro, reconegut en els Top Doctors Awards 2019

El 18 de novembre, el portal Top Doctors va donar a conèixer el llistat dels metges millor valorats en la medicina privada espanyola, entre els quals hi ha el Dr. Federico Hernández Alfaro, director de l’àrea de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial de la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona.

En la seva sisena edició, aquests premis reconeixen la tasca dels metges més valorats l´últim any pel col·lectiu mèdic i especialistes de totes les àrees, segons al seva formació i les seves habilitats clíniques. Els propis professionals reflexionen també sobre quin metge recomanarien a les seves amistats o familiars. Mitjançant un procés d´enquesta oberta, els professionals col·legiats que hi volen participar són els encarregats de fer les seves nominacions.

En aquesta edició, s’han rebut un total de 4.500 recomanacions de professionals, de les quals s´han seleccionat els 50 metges més votats per formar part del rànquing. Tant el Dr. Hernández Alfaro com la resta de guardonats han rebut, a més a més, les millors puntuacions reconegudes pels pacients, tenen més de 15 anys d´experiència i un gran reconeixement internacional.