La Facultat d'Odontologia organitza un esdeveniment en línia de periodòncia i implants dentals

05/05/20
Comparteix aquesta informació

En el seminari en línia, diversos professors van fer xerrades i van respondre dubtes que es generen durant la pràctica clínica

La Facultat d'Odontologia organitza un esdeveniment en línia de periodòncia i implants dentals
Divendres 1 de maig, l'àrea de Periodòncia de la Facultat d'Odontologia de UIC Barcelona va organitzar un esdeveniment en línia centrat en tres temàtiques de periodòncia i implants dentals: la regeneració, la mucogingival i la periimplantitis. En l'acte, diversos professors van fer xerrades i van respondre diversos dubtes que es generen durant la pràctica clínica d'aquestes línies.
 
La iniciativa tenia l’objectiu de mostrar múltiples enfocaments en un mateix tractament dins dels tres blocs debatuts. “El nostre objectiu ha estat que puguem aprendre de tots nosaltres, exposant el nostre criteri clínic i demostrant que un mateix tractament el podem solucionar de múltiples maneres”, explica el Dr. Rodrigo González, professor de la Facultat.
 
L'acte va estar moderat pel Dr. José Nart i el Dr. Andrés Pascual. Els doctors Javier Mora, Matteo Albertini, Gonzalo Blasi i Alberto Monje, juntament amb les doctores Vanessa Ruiz-Magaz, Lucía Barallat, Neus Carrió, Cristina Vallés i Beatriz de Tàpia, tots professores de la Facultat, van ser els encarregats d'impartir les diferents ponències. L'esdeveniment va tenir un gran acolliment i hi van participar més de 600 persones en línia. “D'aquesta manera, l'equip de professors de l'àrea de Periodòncia contribuïm a la formació i la difusió de la periodòncia i la implantologia de manera internacional”, assegura el Dr. José Nart.