El Dr. Ramon Olivé rep el Premi a l'Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona

28/11/19
Comparteix aquesta informació

Amb aquest guardó el Col·legi Professional reconeix la trajectòria del professor de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de UIC Barcelona en l'àmbit de la medicina de l'esport

El Dr. Ramon Olivé rep el Premi a l'Excel·lència Professional que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona
El 21 de novembre, el Dr. Ramon Olivé, professor del Departament de Fisioteràpia, va ser guardonat amb el Premi a l'Excel·lència Professional que concedeix el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB). Amb aquest premi la institució distingeix els metges que han destacat durant l'any per la seva excel·lència, per tenir un recorregut professional basat en l'honestedat, el compromís, l'altruisme, la integritat.
 
El Dr. Olivé ha vist així reconeguda la seva llarga experiència en el camp de la Medicina de l'Esport, àmbit en el qual ha estat president de la Societat Catalana de Medicina de l'Esport i director i membre de l'equip mèdic del Comitè Olímpic Espanyol en sis ocasions. Actualment, Ramon Olivé exerceix com a cap del Servei de Medicina de l'Esport CAR-CST de l'Hospital de Terrassa.
 
L'acte es va emmarcar en la celebració del 125è aniversari del COMB i va servir com a espai de trobada per a totes les persones, institucions i administracions que col·laboren amb el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.