La Facultat d’Odontologia acull la primera Recruitment Session pels seus alumni

18/07/19
Comparteix aquesta informació

L’empresa francesa DentaSmile, que disposa d’una àmplia xarxa de clíniques, va venir al Campus Sant Cugat per captar talent entre els alumni de la Facultat d’Odontologia i els graduats d’aquest curs

La Facultat d’Odontologia acull la primera Recruitment Session pels seus alumni
El 17 de juliol va tenir lloc la primera Recruitment Session organitzada per Alumni & Careers i dirigida als joves odontòlegs. L'acte va començar amb unes paraules de benvinguda per part del director de Recursos Humans de DentaSmile, Matthias Flottes, que seguidament va fer una breu introducció de DentaSmile i una presentació de la situació del mercat laboral a França i les oportunitats laborals que ofereix l’empresa a les seves clíniques dentals.
 
Després de la presentació, els recruiters de DentaSmile van entrevistar els alumnes interessats que havien enviat prèviament el seu currículum.
 
En els propers dies els candidats sabran si han estat seleccionats, i en aquest cas si passen a una segona fase d'entrevistes ja a la seu de l’empresa. 
 
Aquesta sessió és una de les iniciatives que està duent a terme Alumni & Careers amb l’objectiu de fomentar oportunitats professionals tant a alumnes com a alumni i impulsar les seves carreres professionals.