Participa en un estudi clínic per rehabilitar la zona de somriure mitjançant implants

10/06/18
Comparteix aquesta informació

La Clínica Universitària d’Odontologia de la Facultat d’Odontologia de UIC Barcelona està duent a terme un estudi clínic dirigit a identificar factors de risc i complicacions a llarg termini en el tractament de rehabilitació mitjançant implants a cost zero*. 

L’estudi té l’objectiu de millorar la salut bucal i contribuir als avenços en nous tractaments, per aquest motiu està obert a tota la població que acompleixi els següents requisits: absència o problemes amb una dent en zona estètica o zona de somriure (no molars) i entre dues dents naturals.

Els possibles efectes secundaris són els mateixos que els d’un tractament habitual. En el cas que l’implant dental col·locat no s’uneixi adequadament a l’os, es retirarà i es reposarà després d’un període de cicatrització mitjà de tres mesos.

Les persones interessades a participar en l’estudi clínic poden demanar més informació i sol·licitar una primera visita contactant amb la Clínica Universitària d’Odontologia al telèfon 93 504 20 30 o mitjançant el correu electrònic clinica@uic.es

* A l’inici del tractament el pacient haurà de lliurar un dipòsit de 100€ que li serà retornat íntegrament al finalitzar aquest.