Pau Gálvez guanya una beca per cursar estudis de postgrau en universitats de l’Amèrica del Nord-Àsia-Pacífic de l’Obra Social “la Caixa”

05/11/18
Comparteix aquesta informació

És la primera vegada que un alumni del Grau en Infermeria obté aquesta prestigiosa beca

Pau Gálvez guanya una beca per cursar estudis de postgrau en universitats de l’Amèrica del Nord-Àsia-Pacífic de l’Obra Social “la Caixa”
Pau Gálvez, alumni d’Infermeria, ha aconseguit una de les beques que ofereix anualment l’Obra Social “la Caixa” per cursar estudis de postgrau en universitats de l’Amèrica del Nord i de la zona d’Àsia-Pacífic. Aquesta important ajuda li permetrà estudiar a la Facultat d’Infermeria de Bloomberg de la Universitat de Toronto, on desenvoluparà la seva tesi doctoral amb el Dr. Carles Muntaner, referent internacional en salut pública.
 
“Gràcies a aquesta beca tindré l’oportunitat de treballar al costat del Dr. Carles Muntaner en la meva tesi doctoral. Concretament tractaré l’anàlisi d’algunes de les accions intersectorials que es duen a terme en atenció primària i comunitària de Catalunya mitjançant el mètode Realist Multiple Explanatory Case Studies. Això m’ajudarà a detectar els factors necessaris per a la implementació d’aquestes accions a llarg termini a cada territori”, explica Gálvez. 
 
És la primera vegada que un alumni del Grau en Infermeria aconsegueix aquesta ajuda de l’Obra Social “la Caixa”. En total es lliuren 55 beques a escala nacional de les quals 10 van destinades a ciències de la vida i de la salut.