El malabarista Paul Ponce dona el tret de sortida de l’Abril Cultural

02/04/19
Comparteix aquesta informació

Durant tot el mes d’abril el Servei d’Estudiants fa una proposta d’activitats a l’entorn de la cultura. Conferències, teatre, música i llibres són algunes de les activitats que es duran a terme durant tot aquest mes a tots dos campus.

El malabarista Paul Ponce dona el tret de sortida de l’Abril Cultural

El tret de sortida el va donar el malabarista Paul Ponce, dilluns passat a l’Aula Jardí. Ponce forma part d’una família d’artistes de sisena generació i ha donat la volta al món amb els seus espectacles. La sessió, coodirigida per l’Agrupació d’alumnes UIC UP!, va començar amb un espectacle de l’artista que va engrescar el públic. En acabar l’actuació, Ponce va compartir la seva trajectòria vital i la conversió personal cap a una vida més coherent amb els seus valors i creences. Aquest canvi vital el va portar a veure la seva professió des d’un altre punt de vista: “Vaig canviar de perspectiva i vaig entendre que havia d’estar al món artístic per donar-me als altres”, va afirmar.   

El malabarista va presentar la seva família als assistents, la seva dona Lia i els seus cinc fills, que també van compartir la seva experiència personal i van explicar com s’han adaptat a aquesta forma de viure. Com a sorpresa final, els tres fills grans van oferir una actuació. 

Activitats d'abril

Es tracta de la primera activitat de l’ampli programa que s’ofereix a tota la comunitat universitària per apropar la cultura més enllà de les aules. Com es pot llegir al manifest, durant tot el mes s’oferiran representacions artístiques, exposicions, concerts, cinema, teatre, etc. 

Dimecres d’aquesta mateixa setmana, tindrà lloc la creació d’un mural col·lectiu al Campus Sant Cugat. L’activitat, dirigida pel grup de pintura, consistirà en una creació conjunta en la qual qualsevol persona podrà deixar anar la seva creativitat. Dimecres, a la nit, també s’ofereix la possibilitat d’assistir a la gran final del Concurs Maria Canals amb descomptes especials per a alumnes i treballadors. 

La setmana acabarà amb el Torneig Rector de Futbol 7 a les instal·lacions de la Fundació Esportiva Brafa. Al Campus Barcelona, organitzat per la Facultat de Ciències de la Comunicació, tindrà lloc el Dia de la Ràdio de UIC Barcelona, una jornada en què la comunitat universitària podrà conèixer personalment com és la ràdio per dins, amb tallers i l’emissió en directe del programa “APM?” de Catalunya Ràdio.