Phibo i la Facultat d'Odontologia de la UIC arriben a un acord de col·laboració amb finalitats assistencials, docents i de recerca

10/07/14
Comparteix aquesta informació

Phibo Dental Solutions, empresa multinacional espanyola líder en solucions odontològiques, ha arribat avui a un acord de col·laboració amb la UIC mitjançant el qual l'empresa dota d'equips d'última generació la Facultat d'Odontologia, amb finalitats assistencials, docents i de recerca.

Phibo i la Facultat d'Odontologia de la UIC arriben a un acord de col·laboració amb finalitats assistencials, docents i de recerca

En concret, Phibo proporciona a la UIC el material necessari per treballar de manera habitual amb les solucions digitals i la tecnologia CAD-CAM, sistema que ha revolucionat el dia a dia de la pròtesi odontològica moderna. La cessió tecnològica es compon d’escàner, maquinari, programari, aparells, formació, i serveis d’assistència. Gràcies a aquesta aportació, l’alumnat de grau i postgrau de la Facultat d’Odontologia, que fan les pràctiques a la Clínica Universitària d’Odontologia (CUO), tindrà l’oportunitat de conèixer i fer servir màquines amb la tecnologia més avançada i enriquir, així, la seva formació.

A més, els equips cedits per Phibo permetran al personal docent investigador de la Facultat avançar en els seus projectes de recerca. Els resultats fruit d’aquestes investigacions es publicaran en revistes especialitzades, i seran presentats en reunions científiques nacionals i internacionals per professors i/o alumnes de la Universitat. D’altra banda, experts de Phibo oferiran conferències i/o tallers sobre la seva àrea de coneixement als professors i alumnes dels diferents màsters, postgraus i residències clíniques que s’imparteixen a la Facultat d'Odontologia.

Amb aquest conveni, la UIC i Phibo evidencien la col·laboració, tan necessària, que ha d’existir entre la Universitat i el món de la indústria, en benefici de la formació acadèmica dels futurs professionals i del progrés de l’odontologia.

A la signatura del conveni hi han estat presents el degà de la Facultat d’Odontologia, el Dr. Lluís Giner; el gerent de la Facultat d’Odontologia i de la CUO, Joan Vidal; el director de la CUO, el Dr. Rufino Bueno; i, en representació de Phibo, el president, el Sr. Joan Carles García; el Sr. Francesc Alsina, responsable d’innovació; i el Sr. Iñigo Anduiza, country manager Iberia.