Presenten la recerca en cèl·lules mare adultes a Seattle

25/03/13
Comparteix aquesta informació

Per segon any consecutiu, la Facultat d'Odontologia de la nostra Universitat va ser present a Seattle (Estats Units), a la fira que organitza la International Association for Dental Research (IADR), del 21 al 23 de març. El degà de la Facultat i alguns professors van presentar diferents aspectes de la recerca que s'està desenvolupant a Odontologia.

La IADR, amb seu a Alexandria, Virgínia, és una organització sense ànim de lucre amb més de 11.000 membres a tot el món. La seva missió és: avançar en la investigació i augmentar els coneixements per millorar la salut bucodental a tot el món, donar suport a la comunitat de recerca en salut oral i representar aquesta comunitat, i facilitar la comunicació i l’aplicació dels resultats de la recerca.

El degà de la Facultat, Lluís Giner, i els professors Josep Cabratosa, Cristina Cuadros i Susana Saus van presentar, en representació de la UIC, la recerca en la línia de cèl·lules mare adultes i innovació docent.

D’altra banda, van participar-hi amb un estand, des del qual van promocionar la capacitat de recerca de la Facultat entre la indústria i la difusió de programes docents internacionals.