El professor Escribano presenta el seu llibre a Lovaina

21/03/18
Comparteix aquesta informació

Xavier Escribano, professor de la Facultat d’Humanitats, ha estat a la Universitat Catòlica de Lovaina (Bèlgica), on ha tingut l’oportunitat de presentar el seu llibre Transido de distancia, que s’ha publicat recentment. Al dia següent, el professor Escribano va impartir una conferència sobre la fenomenologia del dolor.

El professor Escribano presenta el seu llibre a Lovaina

L’acte de presentació del llibre, que va tenir lloc al Hollands College de la Universitat Catòlica de Lovaina, va consistir en una lectura de poesies, recitades pel mateix professor Escribano, acompanyada de les peces musicals interpretades per Jo Coenen, al piano i Angelika Zolcsák, al violoncel. Es van llegir catorze poemes en castellà, així mateix el públic disposava d’una traducció al flamenc (neerlandès) i a l’anglès. Entre poema i poema s'intercalaven les peces musicals.

L’endemà, Xavier Escribano va impartir la conferència “Pain on the stage. The phenomenology of the pain of others and its theatrical representation”, al mateix Hollands College. Els professors de l’Institut de Filosofia, Roland Breeur, Nidesh Lawtoo, Stéphane Symons i Willem Willens van fer un comentari i discussió de la intervenció, i a continuació es va obrir el diàleg amb el públic assistent.