La professora Berbegal participa en un taller sobre innovació empresarial a París

10/01/19
Comparteix aquesta informació

En l'esdeveniment internacional, van participar-hi experts en innovació i emprenedoria

La professora Berbegal participa en un taller sobre innovació empresarial a París

Jasmina Berbegal, professora de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, va participar el 6 i 7 de desembre en el “Workshop in Innovation, Entrepreneurship and Organizational Behaviour” que es va celebrar a París. L’acte estava organitzat pel grup de recerca PRISM Sorbonne de la Universitat París I - Panteó Sorbona.

L'objectiu d'aquest taller era debatre estratègies d'acció coordinades per respondre a les necessitats d'innovació de les empreses en un entorn global i competitiu. Alguns dels temes que es van tractar van ser els sistemes regionals d'innovació i la gestió de la innovació i el coneixement dins i fora de l'empresa, entre d’altres.

Aquest esdeveniment reunia professors universitaris, experts en l'àmbit de la innovació i l'emprenedoria, procedents de diferents països i continents com França, Alemanya, el Japó, Dinamarca i el Canadà, entre d’altres. L'única representant espanyola en el congrés va ser la professora Berbegal.

El grup de recerca PRISM forma part de la Universitat de París I Panteó-Sorbona i el seu principal objectiu és perpetuar i desenvolupar una cultura de recerca i excel·lència científica, a més de donar suport, estructurar i promoure la producció científica de tots els seus membres associats.