Professors de la Universitat txeca Palacký, a Olomouc, trien UIC Barcelona per a un intercanvi docent

01/04/19
Comparteix aquesta informació

Les dues docents han impartit una conferència sobre “Família i Discapacitat” en el marc de diverses activitats previstes en l'intercanvi.

Professors de la Universitat txeca Palacký, a Olomouc, trien UIC Barcelona per a un intercanvi docent

Les professores de la Facultat de Teologia Sant Ciril i Metodi de la Universitat Palacký (Olomouc, República Txeca), Petra Potmesilova i Marcela Fojtikova, han visitat la Facultat d'Educació de UIC Barcelona en el marc d'un intercanvi docent Erasmus.

La Dra. Potmesilova és professora associada i directora del Departament d'Educació Cristiana, i la Dra. Fojtikova és investigadora del mateix departament. Totes dues han estat acompanyades del professor de la mateixa universitat, Milon Potmesil.

Entre les activitats previstes durant l'intercanvi, les professores han impartit la conferència “Família i Discapacitat” dirigida als estudiants dels graus d'Educació Infantil i Educació Primària de UIC Barcelona.

Així mateix, els professors Potmesil i Potmesilova han aprofitat la seva visita per continuar indagant en els treballs de recerca relacionats amb el Grup de Recerca de Sostenibilitat i Educació Integral (SEI). A més a més, han presentat als estudiants les possibilitats d'intercanvi que existeixen en el marc del Conveni en vigor entre UIC Barcelona i la Universitat Palacký.