Programa de Mobilitat de Doble Titulació per a estudiants de la School of Architecture de UIC Barcelona

05/11/15
Comparteix aquesta informació

Dilluns 2 de novembre la School of Architecture de UIC Barcelona i la Facultat d’Arquitectura i Urbanisme de la Universitat de Belgrano (Argentina) van signar un conveni de col·laboració pel qual els alumnes gaudiràn d'un Programa de Mobilitat de Doble Titulació (PMDT).

Programa de Mobilitat de Doble Titulació per a estudiants de la School of Architecture de UIC Barcelona

Gràcies a la signatura d’aquest conveni, els alumnes de la School of Architecture que cursin el cinquè any i un semestre del sisè a la Facultat d’Arquitectura de la Universitat de Belgrano es graduaran amb dos títols: l’impartit a UIC Barcelona i el de la universitat argentina. El mateix passarà amb els estudiants de Belgrano, que hauran de cursar a Barcelona el temps equivalent. Així, els alumnes que cursin aquesta doble titulació de mobilitat obtindran amb un any i mig més de la seva carrera, dos títols que els habilitaran per treballar tant a l’Argentina com a Espanya.

A més a més, el títol de la Universitat de Belgrano té l’acreditació del Royal Institute of British Architects (RIBA), l’agència internacional de carreres d’Arquitectura més prestigiosa del món. Aquesta acreditació facilita que els alumnes puguin continuar amb estudis de postgrau al Regne Unit o treballar-hi.