Quatre alumnes de UIC Barcelona guanyen una competició de l’IESE Business School

06/04/18
Comparteix aquesta informació

Luis Romans, Oriol Puigdelloses, Patricia Manresa i Francesc Gubert, de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, obtenen el reconeixement aplicant el mètode del cas.

Quatre alumnes de UIC Barcelona guanyen una competició de l’IESE Business School

Quatre alumnes de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona han guanyat el “Business Case Competition”, un programa impartit per l’IESE que va tenir lloc durant els dissabtes del 17 de febrer al 10 de març. 

El propòsit de la competició era resoldre diferents casos mitjançant la tècnica del “mètode del cas” sobre quatre àmbits totalment diferents entre ells. Com expliquen els estudiants, en la competició han hagut d’abordar la presa de decisions amb el cas Titanic; analitzar l’àrea comercial i vendes amb el cas Atai S.A.; la direcció de producció amb Benihana o les estratègies de màrqueting amb el cas de Visualfy.

L’equip que ha representat UIC Barcelona en la competició de l’IESE Business School està format per quatre estudiants del Grau en Administració i Direcció d’Empreses: Luis Romans, de segon del doble grau en ADE + Enginyeria en Organització Industrial; Oriol Puigdelloses, de tercer del Grau en ADE – English Program; Patricia Manresa, de tercer del Grau en ADE, i Francesc Gubert, de quart del Grau en ADE.

El premi del concurs ha consistit en el lliurament d’un diploma a cadascun dels integrants com a reconeixement per guanyar aquesta competició.