Quatre estudiants de doctorat es beneficien dels ajuts FI 2020 de l’AGAUR

28/02/20
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona ha obtingut quatre beques predoctorals en la convocatòria FI 2020 de l’Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), per a la contractació de personal investigador novell.

Quatre estudiants de doctorat es beneficien dels ajuts FI 2020 de l’AGAUR
Les beneficiàries de les beques han estat tres doctorandes del Departament de Ciències Bàsiques; Marina Perpiñán, Lídia Romero i Ana Cristina Reguera, i una doctoranda d’Infermeria, Blanca Goñi. 
 
Aquestes subvencions, dirigides a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries s’atorguen amb l’objectiu que puguin contractar personal investigador novell i promoure la qualitat en la recerca, incorporant-los a grups de recerca i en projectes competitius de recerca. Aquestes beques permetran als estudiants finançar els seus estudis de doctorat durant els propers tres anys.
 
Per segon any consecutiu, UIC Barcelona aconsegueix aquests ajuts, i hi suma una beca més respecte de l’any passat. La convocatòria d’aquests ajuts està finançada per la Direcció General de Recerca (DGR) de la Secretaria d’Universitats i Recerca del Departament d’Empresa i Coneixement, i cofinançada pel Fons Social Europeu.