Rafael Tena, nou director del Master's Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity

17/09/18
Comparteix aquesta informació

Té una trajectòria professional de més de vint anys d’experiència en l’àmbit de la direcció d’empreses, la gestió financera i la consultoria

Rafael Tena ha estat nomenat nou director del Master's Degree in Entrepreneurship, Venture Capital and Private Equity. Tena, amb més de vint anys d’experiència professional, és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), MBA per IESE Business School i Advanced Management Program (AMP/PADE) també per la mateixa escola de negocis.  

El currículum del nou director del màster inclou càrrecs en l’àmbit de la direcció d’empreses, la gestió financera, la consultoria corporate finance i M&A. Tena és professor d’Emprenedoria i Models de Negoci a UIC Barcelona i de Finances a Esade. També és partner d’INEO Corporate, especialitzat en operacions d’M&A, Private Equity i consultoria transaccional. 

Així mateix, ocupa el càrrec de conseller a diverses empreses i és membre de diferents xarxes de business angels així com inversor en empreses emergents i mentor de nous emprenedors.