Les recomanacions del 'headhunter' Eduardo Conde per enfocar la carrera professional

21/12/17
Comparteix aquesta informació

El soci de Seeliger i Conde va oferir una classe magistral a la calusura del programa Personalízate, en la qual va explicar com preparar un currículum, una entrevista de feina o com encarar el futur laboral. 

“Coneix-te, accepta’t i supera’t”. El headhunter Eduardo Conde, soci de la firma Seeliger y Conde, va parafrasejar sant Agustí l’11 de desembre passat per encoratjar els alumnes de la Facultat de Ciències Socials i Econòmiques i orientar-los a l’hora d’enfocar les seves carreres professional.

En la clausura del programa Personalízate del primer semestre, Conde va explicar a desenes d’alumnes la importància de conèixer-se bé un mateix per detectar els punts forts, però també els febles, i així saber en què es pot millorar. El cercatalents també va destacar la importància de l’autoestima i de l’afany de superació, partint de la base que no s’ha de tenir por de gaudir de la feina com tampoc de cometre errors. 

Conde va donar consells a l’alumnat sobre com cal preparar el currículum, les entrevistes de feina o sobre com comunicar de manera adequada. També va destacar la importància de tenir clar què es vol fer, tenir un pla B o tenir un coixí de diners davant de les incerteses que es poden produir tant en l’àmbit personal com al mercat laboral. 

El headhunter va recordar que, en realitat, “se’t contracta pel que saps, però et fan fora pel que ets”, subratllant la necessitat de transmetre valors de generositat, el treball en equip o la professionalitat, entre d’altres. 

Per acabar, va assenyalar que el 80% de les oportunitats laborals sorgeixen del networking i que, per tant, les relacions i els contactes són essencials per al futur dels alumnes.