El rector Xavier Gil, nomenat 'visting professor with honors' a la Universitat de Minnesota

08/06/18
Comparteix aquesta informació

Xavier Gil, rector de UIC Barcelona, ​​ha estat nomenat professor visitant amb honors a la Universitat de Minnesota (Estats Units). El nomenament ha estat proposat pel Minnesota Dental Research Center for Biometerials and Biomechanics de l’Escola d’Odontologia de la mateixa universitat.

El rector Xavier Gil, nomenat 'visting professor with honors' a la Universitat de Minnesota

El nomenament va tenir lloc durant la seva estada la darrera setmana de maig a la universitat americana. Durant aquests dies, el Dr. Gil va tenir ocasió d'impartir una conferència titulada "Failure in service of dental and ORTHOPEDIC implants: The Biomaterials perspective".

També va poder reunir-se amb diferents autoritats de la universitat per iniciar una possible col·laboració amb UIC Barcelona i assistir a la sessió del claustre universitari sobre punts estratègics de la universitat.

Anteriorment havia estat convidat a la Facultat d’Odontologia de la Universitat d’Oklahoma en la qual va impartir una conferència i va establir un projecte d'investigació entre totes dues universitats. Oklahoma és referent en l'estudi dels efectes biològics de les restes de titani en el procés d'inserció dels implants dentals.