Rovira-Beleta dóna les claus del turisme accessible en la 3a Edició de la Fira Gran Canària Accessible

24/04/15
Comparteix aquesta informació

Enrique Rovira-Beleta Cuyás, professor d’Accessibilitat de la School of Architecture, ha participat com a ponent i en una taula de debat en la 3a Edició de la Fira Gran Canària Accessible, celebrada els dies 16, 17 i 18 d’abril en el Recinte Firal de Canàries (INFECAR).

Rovira-Beleta dóna les claus del turisme accessible en la 3a Edició de la Fira Gran Canària Accessible

En la ponència “Turisme accessible: el gran negoci del segle XXI”, Enrique Rovira-Beleta va descobrir diverses maneres de projectar adaptades a tots els públics sense necessitat de dissenys especials. En la mateixa ponència, es van mostrar exemples en què persones amb discapacitat i usuaris de cadires de rodes visiten sense cap problema diferents ciutats i llocs del món. 

La taula de debat “Turisme accessible” la van integrar dos ponents de PREDIF (Reial Patronat sobre Discapacitat): l’arquitecte José Alberto Jiménez (professor també del Postgrau en Accessibilitat i Disseny per a Tothom de la School of Architecture) i el mateix Enrique Rovira-Beleta. Es va debatre com gràcies a la certificació d’espais accessibles i a polítiques públiques de discapacitat s’obren noves vies de negoci. 

La Fira Gran Canària Accessible té com a objectiu prioritari conscienciar i formar els sectors implicats i la població en general sobre els beneficis de tenir una illa adaptada i accessible per a tothom. El lema d’aquesta 3a edició, "Una illa que construeix ponts amb el món", reflecteix l’aposta per l’accessibilitat universal, amb la finalitat de conscienciar i aconseguir que els entorns, els productes i els serveis que ofereix Gran Canària puguin beneficiar en igualtat de condicions qualsevol persona, amb discapacitat o sense.