Josep Maria Argimon, nomenat nou secretari de Salut Pública

24/07/20
Comparteix aquesta informació

El Dr. Argimon compaginarà el nou càrrec amb la docència en el Màster Universitari de Gestió Sanitària de UIC Barcelona

Josep Maria Argimon, nomenat nou secretari de Salut Pública
© Pere Tordera
El Dr. Josep Maria Argimon, que actualment forma part de l’equip docent del Màster en Gestió Sanitària de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, ha estat nomenat secretari de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya. D’aquesta manera, Argimon substitueix en el càrrec el Dr. Joan Guix. 
 
Josep Maria Argimon és llicenciat en Medicina i doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona, i es va especialitzar en Medicina Preventiva i Salut Pública a l’Hospital Universitari de Bellvitge. El Dr. Argimon també té un diploma en Epidemiologia i Estadística per la Universitat Pierre et Marie Curie Paris IV (França) i dos màsters en Atenció Sanitaria Basada en l’Evidència i Epidemiologia i Planificació Sanitaria a les universitats d’Oxford i Gal·les (Regne Unit).
 
Com a expert en gestió sanitària, Josep Maria Argimon ha ocupat càrrecs directius a l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS) i al CatSalut. Des del 2018 és el gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS), feina que compagina amb la docència en el Màster Universitari en Gestió Sanitària, on imparteix l’assignatura de Planificació Sanitària.