Medicina de UIC Barcelona, entre les deu millors d'Espanya

27/06/19
Comparteix aquesta informació

Segons els resultats publicats en la classificació U-Multirank 2019, finançada per la Comissió Europea, UIC Barcelona és una de les tres universitats catalanes que imparteixen Medicina que es troben entre les deu millors d’Espanya

Medicina de UIC Barcelona, entre les deu millors d'Espanya
Aquest mes de juny s'han donat a conèixer els resultats de l'estudi U-Multirank 2019, que avalua les 33 facultats de Medicina espanyoles a partir de 35 indicadors agrupats en cinc àrees: recerca, ensenyament i aprenentatge, compromís regional, transferència de coneixement i orientació internacional. Una de les principals conclusions derivades de l'estudi, situa el Departament de Medicina de UIC Barcelona entre els millors. 
 
Concretament, UIC Barcelona destaca en la categoria d'Ensenyament i Aprenentatge perquè té el segon percentatge més alt d'alumnes que es graduen en el temps establert, després de la Universitat d'Alcalá, i per tenir un alt equilibri de gènere. Així mateix, el departament del Campus Sant Cugat també ha obtingut la valoració més alta en la categoria de Compromís Regional, ja que és la segona universitat d'Espanya amb un índex de publicacions conjuntes regionals més alt.
 
Quant a recerca, el Departament de Medicina de UIC Barcelona ocupa el primer lloc en productivitat del doctorat, i obté també molt bones puntuacions en apartats com ingressos procedents de la recerca externa, índex de citacions i publicacions més citades.
 
L'ampli estudi elaborat de forma anual per U-Multirank està finançat per la Comissió Europea.