Mathias Simon, Paul Fauris i Raul Navarro, obtenen el segon premi a la millor comunicació científica en el congrés Fascia: Avances Científicos

21/03/18
Comparteix aquesta informació

Els tres alumnes, residents d’anatomia i estudiants de tercer curs de Fisioteràpia, han estat guardonats en el congrés Fascia: Avances Científicos, organitzat per l’Escola de Teràpies Miofascials Tupimek i l’Escola Universitària de Fisioteràpia de l’ONCE.

Mathias Simon, Paul Fauris i Raul Navarro, obtenen el segon premi a la millor comunicació científica en el congrés Fascia: Avances Científicos

En el marc de la 28a edició de la trobada professional celebrada a Madrid, els alumnes de tercer curs del Grau en Fisioteràpia Paul Fauris, Mathias Simon i Raul Navarro van presentar el treball “Anatomic study of the temporal fascia” que va ser reconegut amb el segon premi a la millor comunicació científica. En paraules dels seus autors, “l’estudi que hem realitzat investiga la fàscia que cobreix el múscul temporal, estructura fonamental tant per a diferents tractaments fisioterapèutics com quirúrgics. Col·laborar en aquest treball ens ha permès a tots tres adquirir i millorar conceptes sobre la metodologia de recerca i millorar la nostra trajectòria curricular. A més, estem segurs que l’experiència adquirida ens facilitarà el desenvolupament dels nostres projectes de final de grau.”

Amb el títol “Fascia: Avances Científicos”, l’Escola Universitària de Fisioteràpia de l’ONCE (adscrita a la Universitat Autònoma de Madrid) en col·laboració amb l’Escola de Teràpies Miofascials Tupimek ha organitzat una nova edició de les Jornades de Fisioteràpia. Durant tres dies, els assistents van conèixer els avenços més innovadors dins d’aquest àmbit guiats per investigadors de prestigi reconegut com Thomas Findley, César Fernández, Andrzej Pilat, Maribel Miguel o Robert Schleip.