S’imposa el birret a quaranta nous doctors

16/09/16
Comparteix aquesta informació

L’Aula Magna va acollir ahir el solemne acte d’investidura de nous doctors, corresponent al curs 2015-2016. En total, ahir es va imposar el birreta un total de quaranta doctors procedents de diversos programes de doctorat de UIC Barcelona.

S’imposa el birret a quaranta nous doctors

L’acte, presidit pel rector, el Dr. Xavier Gil, el va obrir el director de l’Escola de Doctorat, el DR. Pelayo Camps, qui va felicitar els nous doctors per la feina feta i la tenacitat demostrada per finalitzar-la amb èxit.

Seguidament, va tenir lloc la lliçó magistral del padrí, que va anar a càrrec del Dr. Enric I. Canela, vicerector de Política Científica i director de l’Escola de Doctorat de la Universitat de Barcelona.

Després del discurs del padrí, el rector va imposar un per un els birrets als nous doctors.

En representació dels nous doctors, va oferir unes emotives paraules la Dra. Noelia Jiménez-Asenjo, que va parlar de l'’alegria, la satisfacció personal i la dedicació i l’esforç al llarg d’aquests anys, i va obrir un gran apartat d’agraïments.

L’acte el va tancar el rector felicitant de nou els nous doctors i convidant-los a celebrar-ho al còctel que es va servir a continuació al jardí del Campus Barcelona.