La simulació arriba al Màster Universitari en Gestió Sanitària

27/07/18
Comparteix aquesta informació

El alumnes del Màster Universitari en Gestió Sanitària impartit per la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut han tingut l’oportunitat de participar en un innovador mòdul de simulació, impartit al Centre Integral de Simulació Avançada del Campus Sant Cugat

La simulació arriba al Màster Universitari en Gestió Sanitària

El Màster Universitari en Gestió Sanitària ha finalitzat l’edició d’aquest any amb la realització d’un mòdul de cinc hores impartit al Centre Integral de Simulació Avançada. Els 23 alumnes que hi van participar van poder experimentar en primera persona els avantatges de la simulació com a eina docent innovadora. Coordinats per tres instructors, i amb la col·laboració de setze actors, els alumnes del màster van viure diferents situacions que simulaven escenes reals de l’entorn hospitalari.

Concretament van treballar amb quatre escenaris de simulació: Comitè de direcció, Comitè d’empresa, Servei d’Urgències i Hospitalització. En cada escenari, els participants van haver de fer front a diferents situacions de gestió i resoldre-les. L’activitat va finalitzar amb una anàlisi de les fortaleses i dels aspectes de millora amb relació a les diverses competències directives treballades.