"Sin correspondencia", millor curtmetratge als Premis IMMA 2017

09/06/17
Comparteix aquesta informació

Ahir al vespre va tenir lloc la VIII edició dels Premis IMMA, la mostra audiovisual dels treballs de fi de grau dels alumnes de Comunicació Audiovisual. Enguany, els projectes presentats han estat tres curtmetratges.

"Sin correspondencia", millor curtmetratge als Premis IMMA 2017
Els integrants del grup guanyador per "Sin correspondencia", amb alguns dels actors
 

El premi al millor projecte va ser per al curtmetratge Sin correspondencia, dels alumnes de quart de Comunicació Audiovisual Núria Audi, Santi Gilabert, Luis Meseguer, Alfons Ruata i Santiago Rubiras. La directora de cinema Nely Reguera, padrina de l’acte, va ser l’encarregada de donar el premi i va dir que el projecte destacava “per la coherència i l’execució, reflectides en la bona feina de producció, càsting, guió, plantejament de direcció i un to adequat de comèdia romàntica”.

D’altra banda, es van atorgar les mencions especials als altres dos projectes de fi de grau, #Follow Me i Sola, dels alumnes Leandro Alvarado, Edu Del Campo, Astrid Lara i Aleix Sicras, el primer, i dels alumnes David Masiá, Sonia Valls, Jaume Roma i Sofia Martínez, el segon.

A més a més, el públic va tenir l’oportunitat de fer “de crític” i valorar el que els semblava el millor projecte. I, el premi se’l va emportar, també, la comèdia romàntica Sin correspondencia.

En aquesta nova edició dels IMMA, s’ha atorgat, d’altra banda, un premi al millor projecte del curs acadèmic 2016-2017, al qual optaven tots els alumnes del grau que volguessin. Es va emportar el guardó Marc Borrás, de segon de Comunicació Audiovisual, pel projecte Vídeo-Presentación.

En aquesta categoria, també van rebre una menció l’alumne Alfred Garcia, de quart d’Audiovisual, pel seu treball Let me go, i els alumnes de primer Tono Vega, Pablo Gimeno i Francesc Balada, pel projecte Café frío.