Soler presenta els nous resultats fisioteràpics en el camp del dolor crònic

03/05/13
Comparteix aquesta informació

Judith Soler, professora del Departament de Fisioteràpia de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, va presentar el 25 d'abril passat la ponència «Nous abordatges fisioteràpics en el dolor crònic» a la XXIII Jornada d'actualització que organitzava la Societat Catalana de Rehabilitació i Medicina Física.

Soler presenta els nous resultats fisioteràpics en el camp del dolor crònic

La Jornada, organitzada per la Societat Catalana de Rehabilitació i Medicina Física, va abordar la malaltia crònica i els reptes que presenta des de totes les vessants de l’àmbit de la Salut. Així, el programa es va dividir en tres taules rodones titulades: “Nous reptes en el malalt crònic”, “L’adaptació dels serveis de rehabilitació a la situació sanitària actual” i “El dolor crònic en la rehabilitació”.

En concret, la professora Judith Soler va presentar la ponència «Nous abordatges fisioteràpics en el dolor crònic», dins l’última de les tres taules rodones, en què es va aprofundir especialment en el dolor crònic en camps com la farmàcia, l’abordatge biopsicosocial, o les tècniques d’intervenció.