Tot a punt per al Campionat de Catalunya de Tennis Universitari ECU-FCT 2017

13/03/17
Comparteix aquesta informació

El Campionat Universitari de Tennis enguany tindrà lloc al Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron del 27 al 30 de març. Aquest torneig puntua en la Classificació Nacional de la Real Federació Espanyola de Tennis (RFET) i permetrà l’establiment d’una classificació de Tennis Català Universitari individual i per universitats.

Tot a punt per al Campionat de Catalunya de Tennis Universitari ECU-FCT 2017

Aquest campionat, organitzat per l’Esport Català Universitari (ECU), figura en el programa de promoció del Tennis Universitari a Catalunya i té com a objectiu dinamitzar el col·lectiu universitari de l’àmbit català.

L’Esport Català Universitari (ECU) agrupa totes les universitats catalanes i coordina els Campionats de Catalunya Universitaris. Vol fomentar l’esport entre els membres de les diferents universitats catalanes (estudiants, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis) amb competicions esportives. L’ECU també busca promocionar els valors i l’esperit esportiu dels participants, així com la implicació de les diferents entitats i organismes implicats en l’esport universitari.

Per primer cop hi ha la possibilitat que els tennistes que participin als CCU de Tennis, i facin un bon paper, puguin representar Catalunya en els “EUSA Games de Madrid”.

Informació i inscripcions.