Un treball sobre els refugiats, primer premi del concurs preuniversitari

30/04/18
Comparteix aquesta informació

El 13 d’abril es van donar a conèixer els 10 guanyadors del concurs preuniversitari. El concurs es dirigeix a tots els estudiants de 2n de batxillerat i als alumnes de cicle formatiu de grau superior interessats a estudiar el Grau en Educació o en Infermeria a UIC Barcelona.

Un treball sobre els refugiats, primer premi del concurs preuniversitari

Professors de les diferents facultats de la Universitat van ser els encarregats d’avaluar tots els treballs inscrits. Els alumnes seleccionats per a la primera fase van haver de defensar oralment el seu treball davant el tribunal el 24 de febrer.

En la fase final es van avaluar els treballs a partir de criteris com: la gesticulació, la claredat de l’exposició i la utilització de recursos gràfics. Dels 26 finalistes, se’n van seleccionar 10, que són els guanyadors de la beca per al primer any d’universitat.

A més a més, a part de la beca, els tres primers seleccionats van obtenir un premi material:

El primer classificat, Daniel Pérez, de l’escola La Miranda: The Global Quality School va endur-se un ordinador portàtil HP gràcies al seu treball “Los refugiados, ¿sin refugio?”.

La segona classificada, Ariadna Vidiella, de l’escola Lestonnac-L'Ensenyança Tarragona, amb el treball “Manual o elèctric, tu tries!” i el tercer, Oriol Blanco, del col·legi Xaloc, amb “El Tercer Reich o la URSS estalinista, ¿qué estado fue más totalitario?” es van endur un altaveu UE Roll 2 Ultimate Ears.