Trenta-sis alumnes del Grau en Humanitats visiten els llocs més emblemàtics de Grècia

06/02/20
Comparteix aquesta informació

La degana de la Facultat d’Humanitats de UIC Barcelona, la Dra. Judith Urbano, va acompanyar els alumnes durant els cinc dies del viatge.

Trenta-sis alumnes del Grau en Humanitats visiten els llocs més emblemàtics de Grècia

Un retorn als orígens. Trenta-sis alumnes del Grau en Humanitats van viatjar fins a Grècia el mes de gener passat per conèixer de primera mà alguns dels llocs més emblemàtics del bressol de la civilització. Micenes, Epidaure, el canal de Corint, el santuari de Delfos al Parnàs, el temple de Posidó de Súnion o l’Acròpolis, el Museu Nacional Arqueològic i el Museu d’Art Bizantí a Atenes van ser algunes de les parades durant els cinc dies de ruta pel país hel·lè.

La historiadora de l’art i degana de la Facultat d’Humanitats, la Dra. Judith Urbano, va acompanyar els alumnes i va oferir les explicacions pertinents a cadascuna de les visites. Urbano, que l’any passat ja va guiar els alumnes de la Facultat en el viatge d’estudis a Budapest, valora molt positivament la iniciativa: “És una manera de conèixer el patrimoni i la cultura de diferents ciutats i regions europees”. La degana afegeix que “el viatge permet que els alumnes es coneguin entre ells, ja que provenen de tots els cursos i es reforça el sentiment de pertinença a la Facultat i a UIC Barcelona”.