Tres professors de Projectes de l'ESARQ-UIC, membres de la nova junta del FAD

12/05/14
Comparteix aquesta informació

A la nova Junta Directiva del FAD, encapçalada per Nani Marquina, hi participen com a vocals els professors de Projectes de l'ESARQ-UIC Jonathan Arnabat, Miquel Lacasta i Tomeu Ramis.

Tres professors de Projectes de l'ESARQ-UIC, membres de la nova junta del FAD

El mes de març passat la candidatura de la dissenyadora Nani Marquina va guanyar les eleccions per a la presidència del FAD amb el 69?% dels vots. La seva candidatura es presentava com “la junta de la transversalitat i la internacionalització del FAD”. A banda de convertir Barcelona en “un referent internacional en la gestió i difusió del disseny”, l’equip de Marquina aspira a dotar de més contingut el Museu del Disseny de Barcelona, a més de ser observatori del disseny més emergent i donar suport als joves.

En aquesta nova junta, hi figuren com a vocals els professors de Projectes de l’ESARQ Jonathan Arnabat, Miquel Lacasta i Tomeu Ramis, que s’embarquen en aquest nou repte amb molta il·lusió i amb la idea de regenerar el FAD i fer-lo accessible a les noves generacions de dissenyadors i arquitectes de la ciutat així com als estudiants. La nova casa del DHUB ha de ser un estímul per convertir el FAD en un lloc de referència que es vinculi amb una noció oberta del disseny.

En paraules del professor Miquel Lacasta: “A nivell personal, formar part d’aquesta junta és una oportunitat per obrir el ventall de coneixements sobre el disseny, i dur a terme iniciatives que ajudin a tots els implicats d’una manera o altra amb tasques creatives i amb la ciutat per tal d’anar una mica més enllà”.