UIC Barcelona acollirà el proper congrés ICQEM

22/07/16
Comparteix aquesta informació

Frederic Marimon, Marta Mas i Jasmina Berbegal, professors de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials, van participar en el congrés International Conference on Quality Engineering and Management (ICQEM), que va tenir lloc del 13 al 15 de juliol a la Universitat del Minho, a Guimaraes (Portugal).

UIC Barcelona acollirà el proper congrés ICQEM

Els tres professors hi van presentar conjuntament la ponència “The impact of the lecturer experience on students’ satisfaction”. 

Per la seva banda, Marimon, el qual també era membre del Comitè Científic i coorganitzador del congrés, va presentar tres comunicacions amb professors d’altres universitats. En concret van ser: “The evolution of intensity certification in ISO 9001 and ISO 14001: a comparative analysis by countries”,  “Assessing Quality Tools Use in the Wind Power Sector” i, finalment, “EQUASS Assurance Certification: The View of Pioneer Adopters”. Aquesta última comunicació va guanyar el premi a la millor comunicació del congrés. 

El congrés combina l’enginyeria i la gestió de qualitat, dues àrees que no se solen unir. L’ICQEM és un dels esdeveniments científics més importants en aquest camp. Al final del congrés se’n va presentar la propera edició, que tindrà lloc el 2018 a UIC Barcelona.