UIC Barcelona aconsegueix la primera posició en Compromís Regional al rànquing internacional U-Multirank

18/06/20
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona ha aconseguit posicionar-se com la millor universitat en l’àmbit mundial, europeu i nacional en Compromís Regional segons els resultats de la 7a edició del rànquing internacional U-Multirank.

UIC Barcelona aconsegueix la primera posició en Compromís Regional al rànquing internacional  U-Multirank
L’U-Multirank ha publicat aquest dimarts, 9 de juny, els resultats de la setena edició del seu rànquing, que avalua un total de 1.786 universitats de 92 països d’arreu del món. Segons els resultats, UIC Barcelona destaca en la dimensió de compromís regional, ha augmentat tres llocs respecte l’any passat i ha assolit la primera posició en l’àmbit mundial d’entre tots les universitats participants. 
 
La Universitat també obté una classificació excel·lent en el camp institucional, ja que ocupa el lloc número 185 de 1.070 universitats europees participants i se situa en 11a posició d’un total de 79 institucions universitàries espanyoles. 
 
Quant als àmbits de coneixement específics, UIC Barcelona es troba en la 13a posició de 55 universitat espanyoles participants perquè destaca en l’àmbit de coneixement d’Administració i Direcció d’Empreses (Business Studies). 
 
L’U-Multirank és un rànquing multidimensional internacional d’institucions d’educació superior, que promou la Unió Europea i que permet comparacions en l’àmbit institucional en el seu conjunt i per matèries. A més a més, l’eina dona l’oportunitat a l’usuari d’elaborar rànquings personalitzats segons indicadors que cobreixen cinc dimensions diferents: ensenyament i aprenentatge, recerca, transferència de coneixement, orientació internacional i contribució al desenvolupament regional.