UIC Barcelona acull un total de 100 assistents a la primera jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència

09/03/20
Comparteix aquesta informació

El Campus de l’Experiència de UIC Barcelona va organitzar la primera jornada de portes obertes dirigida a estudiants sèniors el dilluns 9 de març. A la sessió, van assistir-hi unes 100 persones que van gaudir d’una ponència a càrrec de la coordinadora de la Universitat per a Majors de la Universitat Jaume I, Pilar Escuder-Mollón, i d’una taula rodona formada per alumnes actuals del Campus de l’Experiència.

UIC Barcelona acull un total de 100 assistents a la primera jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència
L’acte va començar amb unes paraules de benvinguda de la professora de la Facultat d’Humanitats, Judith Urbano, que va agrair a tothom l’assistència. Va afegir que, com a professora del Campus de l’Experiència, “tots els docents estaven molt contents d’impartir classes a uns alumnes amb tan interès i ganes d’aprendre”. Seguidament, va donar pas a la Dra. Escuder-Mollón que va impartir la conferència “De nou a l’aula”.
 
La xerrada de la professora de la Universitat Jaume I de Castelló es va centrar en la importància de seguir una formació acadèmica un cop passada la jubilació i va citar que “l’alternativa de formar-nos és important per estar actualitzats”. Durant tota la ponència, Escuder-Mollón va animar els assistents a endinsar-se de nou en el món universitari argumentant que “és un repte que poden superar”. La conferenciant va acabar la xerrada afirmant que “anar a la universitat no és qüestió d’edat, sinó d’actitud”.
 
Després de la ponència, es va iniciar la taula rodona “Un nou repte per a una nova etapa” moderada pel coordinador acadèmic del Campus de l’Experiència, Salvador Vidal, i formada per quatre alumnes del Campus: María del Carmen Viñeta, Fernando Echevarne, Gloria Casacuberta i Jordi Boix. Tots ells van explicar la seva experiència a l’aula i les seves opinions coincidien en què “apuntar-se al Campus de l’Experiència significa començar una nova etapa de descobriments que consisteix a recordar allò que havies oblidat i aprendre el que mai havies après”. 
 
L’acte va finalitzar amb un torn de preguntes en què els presents van tenir l’oportunitat de resoldre els seus dubtes amb els actuals alumnes. A més a més, una trentena d’assistents van omplir la sol·licitud d’admissió per matricular-se al Mòdul Introductori del Campus de l’Experiència, el qual comença el 16 d’abril de 2020.