UIC Barcelona ajuda centres hospitalaris amb subministrament de material sanitari i de protecció

27/03/20
Comparteix aquesta informació

La Universitat ha posat a la disposició de l’Hospital Universitari General de Catalunya, Áltima i el Consorci Sanitari de Terrassa màscares, ulleres de protecció, guants, bates, lliteres i altres materials d’ús sanitari per detenir l’avanç de la COVID-19.

UIC Barcelona ajuda centres hospitalaris amb subministrament de material sanitari i de protecció
Conscient de la necessitat i amb la voluntat d’ajudar en la difícil labor que estan exercint tots els professionals sanitaris als hospitals, centres sanitaris i residències del nostre país per frenar l’avançament de la COVID-19, la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, la Facultat d’Odontologia i la Clínica Universitària d’Odontologia han posat a la disposició de l’Hospital Universitari General de Catalunya el material sanitari de seguretat que habitualment utilitzen per formar els futurs metges, infermeres i odontòlegs. Així mateix, UIC Barcelona també ajuda amb aquest material Áltima i el Consorci Sanitari de Terrassa, amb els quals col·labora habitualment, així com altres entitats i institucions.
 
Concretament, UIC Barcelona ha lliurat més de 14.500 màscares, prop de 55.000 guants i unes 3.400 bates. A més a més, també s’ha contribuït en aquests centres amb altres productes d’utilitat davant la COVID-19 com a gases, alcohol, ulleres protectores, equips d’infusió i transfusió, tubs endotraqueals i capells. Finalment, la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut també ha posat a la disposició de l’hospital les lliteres dels gimnasos de fisioteràpia i del Centre Integral de Simulació Avançada del campus.