UIC Barcelona celebra un any més la Setmana Cultural

22/04/16
Comparteix aquesta informació

Un any més, la nostra universitat ha dedicat tota una setmana a la cultura. La Setmana Cultural d’enguany, que es duu a terme, com sempre, pels volts de Sant Jordi, ha vingut carregada de propostes per a tots els públics. Cinema, literatura, pintura, música, teatre; aquests dies hem tingut tot tipus d’iniciatives. La cultura ha fluït tant al Campus Sant Cugat com al Campus Barcelona. Les activitats ja tradicionals i les noves han convergit per crear un ambient extraordinari entorn del coneixement.

UIC Barcelona celebra un any més la Setmana Cultural

Tothom ha trobat el seu lloc. Els grups de lectura i cinema van iniciar la Setmana amb un acte conjunt. També dilluns, vam conèixer en una conferència la situació del cristians a l’Orient Mitjà. Dimecres, el Grup de teatre de UIC Barcelona es va encarregar de reflectir la nostra societat: la seva obra “Barcelona Experience” va suposar un retrat acurat de l’ésser humà d’avui.

L'esport no s’ha quedat enrere. Avui s’ha disputat el Torneig Rector de futbol-7. La música també havia de ser protagonista aquesta setmana, però la pluja ho va esguerrar. La iniciativa del Concurs Internacional de Música Maria Canals de col·locar un piano a cada campus haurà d’esperar fins al proper dia 27 d’abril. També s’ajorna el vermut literari, que tindrà lloc dilluns vinent.

Dimarts va ser un dia especial. La cultura va deixar lloc a la solidaritat. Tota la comunitat universitària va col·laborar per acomplir els sis objectius que ens havíem proposat. Amb l’ajuda de tots, vam fer totes les missions possibles del #UICsocialsday.