UIC Barcelona crea l’Aula “Simpler and Better Tooth Rehabilitation” amb l'impuls de Straumann

28/07/17
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona i la companyia Straumann han signat un conveni de col·laboració per constituir l’Aula “Simpler and Better Tooth Rehabilitation” Straumann - UIC.

UIC Barcelona crea l’Aula “Simpler and Better Tooth Rehabilitation” amb l'impuls de Straumann

Líder mundial en odontologia implantològica, restauradora i regenerativa, Straumann ha col·laborat amb UIC Barcelona en diversos estudis clínics a la Clínica Universitària Odontològica del Campus Salut Sant Cugat, així com en la publicació dels resultats d’aquests estudis. Totes dues institucions també han organitzat conjuntament diversos simpòsiums sobre actualització implantològica.

Amb l’ànim d’enfortir la col·laboració i donar-hi continuïtat, UIC Barcelona i Straumann han constituït l’Aula “Simpler and Better Tooth Rehabilitation” Straumann - UIC. Les activitats que s’hi emmarquin tindran com a objectiu principal impulsar la divulgació i la formació contínua dels odontòlegs en el camp de la implantologia dental.

En la signatura del conveni de constitució de la nova aula, hi han estat presents Sebastián Montero, director general de Straumann Iberia, i el rector de UIC Barcelona, el Dr. Xavier Gil.