UIC Barcelona, entre les cinc millors universitats d’Espanya per estudiar Administració i Direcció d’Empreses

29/05/20
Comparteix aquesta informació

La Fundació CYD ha publicat el seu rànquing, que inclou UIC Barcelona entre les millors universitats estatals en aquest àmbit de les Ciències Socials

UIC Barcelona, entre les cinc millors universitats d’Espanya per estudiar Administració i Direcció d’Empreses

La Facultat de Ciències Econòmiques i Socials està d’enhorabona. UIC Barcelona ha estat seleccionada entre les cinc millors universitats d’Espanya per estudiar Administració i Direcció d’Empreses, segons el rànquing que ha fet públic la Fundació CYD corresponent al 2020.

L’eina desenvolupada per la fundació presenta les universitats amb els millors indicadors en 25 àmbits de coneixement diferents. Pel que fa a les Ciències Socials, UIC Barcelona figura entre les cinc primeres en el camp de l’Administració i Direcció d’Empreses, juntament amb la Universitat Carlos III de Madrid, la Universitat de Navarra, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pontifícia de Comillas de Madrid.

La degana de la Facultat de Ciències Econòmiques i Socials de UIC Barcelona, Marta Mas, ha expressat el seu orgull per la notícia: “És el resultat d’un treball de molts anys i d’un treball en equip molt intens”.

En aquesta setena edició del rànquing de la Fundació CYD s’han analitzat 2.925 titulacions corresponents a 76 universitats, 48 de les quals són públiques (el 100 % de les universitats públiques espanyoles) i 28 són privades (el 84,8 % de les universitats privades nascudes abans del 2019).