UIC Barcelona es classifica en la novena posició en l’índex d’inserció laboral a l’U-Ranking

10/07/20
Comparteix aquesta informació

De 67 universitats espanyoles analitzades, la Universitat ha quedat classificada en la novena posició segons l’índex sintètic d’inserció laboral, després de passar per l’anàlisi de tres indicadors: taxa d’afiliació (80,20 %), contractats com a titulats (76,90 %) i base mitjana de cotització (27.534 €).

UIC Barcelona es classifica en la novena posició en l’índex d’inserció laboral a l’U-Ranking
Enguany, UIC Barcelona es posiciona dins de l’U-Ranking d’universitats espanyoles (indicadors sintètics del sistema universitari espanyol), un projecte conjunt de la Fundació BBVA i l’IVIE (Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques) que celebra la vuitena edició aquest any 2020.
 
Tal i com indiquen els resultats del rànquing, UIC Barcelona se situa en novena posició segons l’índex sintètic d’inserció laboral. La Universitat també destaca en la branca de Ciències de la Salut, en què ocupa la vuitena posició entre 56 institucions universitàries espanyoles analitzades. Dues d’aquestes universitats són privades i una de les quals és UIC Barcelona.
 
Pel que fa a la branca de Ciències Socials i Jurídiques, la Universitat també se situa entre les 10 primeres universitats espanyoles d’un total de 67 institucions universitàries sotmeses a anàlisi.