UIC Barcelona es posiciona al rànquing internacional Times Higher Education World University Rankings (THE-WUR)

04/09/20
Comparteix aquesta informació

La Universitat ha quedat classificada en la posició 601-800 de 1.527 institucions a escala mundial i ha assolit la novena posició en l’àmbit estatal d’entre 50 universitats espanyoles.

UIC Barcelona es posiciona al rànquing internacional Times Higher Education World University Rankings (THE-WUR)
Per primera vegada, UIC Barcelona es posiciona al Times Higher Education World University Rankings, un rànquing en el qual es classifiquen les millors universitats del món. 
 
En la seva dissetena edició, el THE-WUR continua sent la classificació internacional líder que sustenta l’excel·lència en l’educació superior. En aquest sentit, i per tal d’avaluar les institucions d’educació superior i recerca, el rànquing utilitza diferents indicadors agrupats en cinc pilars: la docència (entorn d’aprenentatge), la recerca (volum, ingressos i reputació), les cites (influència de la recerca), la perspectiva internacional (personal, estudiants i recerca), els ingressos de la indústria (transferència del coneixement) a més a més de la reputació acadèmica. 
 
Pel que fa a la posició de UIC Barcelona en els diferents indicadors, la Universitat destaca en el pilar de “perspectiva internacional” en el qual ocupa la posició 404.
 
A l’edició d’enguany, s’han publicat els resultats de la classificació de 1.527 institucions de 93 països diferents amb una participació d’un total de 1.993 institucions d’educació superior i recerca a escala mundial. A més a més, el rànquing també ha analitzat 13,6 milions de publicacions de recerca i 86 milions de cites durant cinc anys, segons les dades bibliomètriques d’Elsevier, l’empresa d’anàlisi d’informació global.