UIC Barcelona i Richmond certifiquen el nivell B1 d’anglès a alumnes d’ESO i Batxillerat

16/12/16
Comparteix aquesta informació

L'Institute for Multilingualism de UIC Barcelona, amb la col·laboració de Richmond —divisió especialitzada en materials per a l’ensenyament en anglès del Grupo Santillana—, impulsen la certificació del nivell B1 d’anglès per a alumnes d’ESO i Batxillerat. 

UIC Barcelona i Richmond certifiquen el nivell B1 d’anglès a alumnes d’ESO i Batxillerat

Aquesta iniciativa s’emmarca en l’Aula Innovation in English Language Teaching Santillana UIC,que dirigeix la Dra. Helena Roquet, directora de l’Institute for Multilingualism.

Les proves certifiquen el nivell B1 a partir dels materials Richmond: High Achievers i Fast Track. La part escrita de l’examen, de tres hores i mitja, consisteix en una prova de comprensió lectora, una altra de comprensió auditiva i una d’expressió escrita. Aquesta part escrita de la prova té lloc a les instal·lacions de UIC Barcelona. La part oral de l’examen té lloc als respectius centres dels alumnes, a on es desplaça el professorat de l’Institute for Multilingualism.

El curs passat l’Aula Magna de la Universitat va acollir uns 160 alumnes de centres de tot Catalunya per fer la prova escrita. Aquest curs s’impulsarà la segona edició per a la certificació del nivell B1 en el mateix format: prova escrita presencial a UIC Barcelona i prova oral als centres dels alumnes.