UIC Barcelona llança el seu primer màster oficial en línia

08/06/17
Comparteix aquesta informació

A partir del proper curs, la Facultat d’Educació oferirà el Màster Universitari en Psicopedagogia. Aquest màster oficial, de 60 ECTS, és el primer títol oficial en línia de UIC Barcelona.

UIC Barcelona llança el seu primer màster oficial en línia

Aquest màster ofereix dos possibles itineraris d’especialització: psicopedagogia en l’entorn escolar i psicopedagogia en l’entorn sociolaboral. Totes dues especialitats es poden fer a través de dues orientacions: professional o de recerca, a elecció de l’estudiant.

El Màster Universitari en Psicopedagogia prepara l’alumnat per afrontar els reptes de la psicopedagogia i per abordar amb rigor la recerca en aquest camp, gràcies a una formació sistemàtica i multidisciplinària.

Amb un enfocament internacional, els continguts de cada matèria han estat preparats per professors i investigadors de diferents universitats del món, com ara de l’Argentina, el Canadà, Espanya, els Estats Units, Israel o Suïssa. La possibilitat de treballar sobre continguts didàctics desenvolupats per professors amb una àmplia experiència internacional permet abraçar més possibilitats laborals en un món globalitzat que ha acabat arribant també a la psicopedagogia.