UIC Barcelona participa a la UNIferia, la fira virtual d’universitats sobre els ensenyaments de grau a Catalunya

18/03/20
Comparteix aquesta informació

UIC Barcelona juntament amb les altres onze universitats catalanes han decidit impulsar la plataforma virtual UNIferia arran de l’ajornament, per motius de seguretat sanitària, del Saló de l’Ensenyament. D’aquesta manera, els estudiants de secundària del país podran trobar en un sol lloc informació sobre el ventall de graus i centres als quals poden optar per accedir als estudis universitaris.

UIC Barcelona participa a la UNIferia, la fira virtual d’universitats sobre els ensenyaments de grau a Catalunya
L’edició especial per als graus de les universitats catalanes de la UNIferia estarà activa del 19 al 21 de març al lloc web www.graus.uniferia.org. Tindrà un format responsiu i adaptable a dispositius mòbils i, també, durant aquests dies a través dels canals de xat, es donarà atenció i orientació personalitzada als futurs universitaris sobre les titulacions de grau, els sistemes d’accés i de formalització de matrícula, les possibilitats d’ajuts i beques per a l’estudi, i les opcions de mobilitat internacional de cada universitat. 
 
Tot i així, la informació estarà disponible i es podrà consultar al mateix lloc fins al mes d’octubre. A més a més, en el punt d’informació principal de la plataforma, els usuaris trobaran dades generals sobre el sistema universitari català, així com un cercador per localitzar els diferents títols de les universitats participants a la fira.
 
La UNIferia és la fira virtual creada per la CRUE que té per objectiu difondre la informació sobre l’oferta acadèmica dels estudis de grau i de màster de les universitats de l’àmbit estatal, i ja se n’han fet dues edicions. En aquest cas, es tracta d’una edició especial per als graus de les universitats catalanes. 
 
D’altra banda, del 23 al 27 de març, la CRUE activarà la primera edició d’UNIferia Màster amb l’oferta d’estudis de màster de més d’una cinquantena d’universitats espanyoles, entre les quals hi ha set de les universitats catalanes.