UIC Barcelona puja a Torreciutat per agrair els 20 anys d’història

27/10/17
Comparteix aquesta informació

Mig centenar de persones de la nostra universitat –entre personal, professors i alumnes– van pujar, diumenge passat, al Santuari de Torreciutat (Osca), per agrair a la Mare de Déu dels Àngels els vint anys d’història de UIC Barcelona.

UIC Barcelona puja a Torreciutat per agrair els 20 anys d’història

A primera hora del matí del diumenge, quan encara amb prou feines el sol s’havia atrevit a treure l’ull per l’horitzó, un grup de persones ja esperaven l’autobús que els havia de portar al Santuari de Torreciutat.

Entre aquest grup i els que van preferir anar-hi pel seu compte, els més de cinquanta que es van apuntar a aquesta sortida tenien una idea molt clara: deixar als peus de la Mare de Déu el nostre dia a dia, i donar-li moltes gràcies pel “miracle” –com sovint diu el fins fa poc president del Patronat, Josep Maria Pujol–, que ha estat, any rere any, aquesta universitat.

Així, guiats per un dels delegats del santuari a Catalunya i pel responsable de comunicació d’allà, Joan Emili Estil·les, els pelegrins van poder conèixer aquest santuari, creat per l’impuls de sant Josepmaria.

Després de la missa celebrada pel Mn. Albert Ribot, del Campus Barcelona, el rector, Xavier Gil, i la vicerectora de Comunitat Universitària, Belén Zárate, van col·locar la beca de la Universitat a la Mare de Déu de Torreciutat i li van oferir una reproducció de la imatge de la Mare de Déu que hi ha al jardí del Campus Barcelona.

La jornada va seguir amb un dinar a un restaurant d’El Grado i, després, es va resar el rosari al mateix santuari. I, a la nit, ja tornaven a ser al Campus Barcelona, al carrer, curiosament, dedicat a la Nostra Senyora: Immaculada.