UIC Barcelona, segona universitat catalana en transparència

21/07/18
Comparteix aquesta informació

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona) és la segona universitat catalana en transparència, per darrere de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. L’“Informe de transparència voluntària en la web de les universitats espanyoles 2016” de la Fundació Compromís i Transparència situa UIC Barcelona entre el grup d’universitats “translúcides”.

UIC Barcelona, segona universitat catalana en transparència
Campus Sant Cugat

La Universitat escala posicions en el rànquing de transparència i aconsegueix el segon lloc entre les universitats privades catalanes i el setè en el total de privades de l’Estat. Segons es detalla en les conclusions de l’informe, la Universitat s’ha unit a la bona pràctica de transparentar “la informació rellevant per als seus grups d’interès; ha estrenat portal de transparència i ha augmentat el seu nivell de compliment en nou punts, passant de 7 a 16”. 

Seguint la recomanació de l’informe que “ser privada no vol dir privar d’informació”, UIC Barcelona va estrenar el curs passat un Portal de Transparència en la web, on es recullen totes les dades rellevants de la Universitat. 

La Fundació entén per transparència voluntària al web “l’esforç per difondre i publicar la informació rellevant de l’organització, fent-la visible i accessible i a tots els grups d’interès de manera íntegra i actualitzada”. 

Accedir a l’informe