UIC Barcelona us desitja un bon Nadal

22/12/17
Comparteix aquesta informació

Amb l’encensa de l’arbre de Nadal el dia 4 de desembre, la Universitat va donar el tret de sortida de les activitats per celebrar aquests dies tan assenyalats. Campanya de recollida d’aliments, patge reial, esmorzars nadalencs, concurs de pessebres... són algunes de les activitats que s’han organitzat aquests dies.

Un cop més, UIC Barcelona s’ha sumat a la campanya de recollida d’aliments d’Acció Social Montalegre (ASM), que atén les famílies més desemparades del barri del Raval. Del 21 de novembre al 4 de desembre, alumnes, docents i personal d’administració i serveis de la Universitat van aportar aliments als punts de recollida establerts a tots dos campus. En total, es van recollir 375,010 kg d’aliments. Enguany, UIC Barcelona ha estat l’entitat que més quantitat d’aliments ha enviat a l’ASM. La campanya va acabar amb el repartiment dels aliments a les famílies del Raval que van dur a terme un grup de trenta estudiants voluntaris el diumenge 17 de desembre.

Per primer cop, aquest any ha tingut lloc l’encesa de l’arbre de Nadal al Campus Barcelona, que va donar inici a les diverses celebracions. L’acte va estar precedit de concerts a càrrec de diferents grups musicals d’alumnes, així com d’un bingo. Just abans de l’encesa, el rector va dirigir unes breus paraules als assistents per desitjar-los un bon nadal. 

Durant aquests dies també han tingut lloc diferents concursos: el de pessebres, el de contes de Nadal i el de dibuixos, aquest últim dirigit als més petits de la casa. A més a més, la Universitat va acollir la visita del patge reial, que va recollir les cartes per als Reis dels més petits. 

Tota la comunitat universitària va poder compartir un moment de celebració del Nadal amb la tradicional xocolatada a tots dos campus. A la Facultat d’Educació es va fer cantada de nadales de professors i alumnes acompanyada d’un pica-pica. L’Institute for Multilingualism va celebrar el Nadal amb torrons i cava i amb un joc en què els assistents havien d’escoltar nadales i endevinar en quin idioma eren. 

De part de UIC Barcelona, bon Nadal a tots!

Nadal 2017